Orø Kro fik sin glade smiley tilbage

For en restaurant er en glad smiley i fødevarekontrollens rapport vigtigt. For den siger noget om fødevaresikkerheden på stedet.

Orø Kro. Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.

Orø Kro. Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.


Da Fødevarekontrollen den 22. september i år var på besøg på Orø Kro blev der fundet rottelort flere steder i køkkenet og kontrollanten kunne konstatere, at der ikke var sikret mod skadyr, som ifølge vurderingen i rapporten kunne bevæge sig i hele virksomheden. Der blev givet en bøde på 10.000 kroner og en sur smiley og kroen kunne se frem til et gebyrbelagt opfølgende besøg.

Den 26. oktober var Fødevarekontrollen så på besøg igen. Og denne gang så tingene meget bedre ud. Kontrollanten undersøgte forholdende fra besøget i september og kunne konstetere, at forholdene var blevet bragt i orden og der nu var sikret mod skadedyr.

Dermed kunne Orø Kro igen få en glad smiley i kontrolrapporten.

Denne artikel er publiceret den 6. november 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply