Spil Dansk-aften på Orø

Engle Om Natten er blandt de bands man kan se og høre til Spil Dansk-aften den 4. november. Foto: Jesper von Staffeldt.

Engle Om Natten er blandt de bands man kan se og høre til Spil Dansk-aften den 4. november. Foto: Jesper von Staffeldt.


Igen i år er der “spil dansk uge” hele landet over bl.a. på Isefjordens Perle, og på Hegnegården på Næsbyvej er der Spil dansk aften fredag d. 4. november.

Koncerten er arrangeret af Orø Musikforenign og her kan du se og høre Orøkoret, Engle om natten, John Westergaard, Hans Jørgen Hersperger og Bjarne & Søren. Selvom der bor under 1000 indbygger epå Orø, så er der et rigt musikalsk liv på den lille ø, som koncerten jo er et fint bevis på.

Billetprisen er til at overkomme; kun 40 kr, og biletter kan bl.a. købes i Ø-butikken på Næsbyvej og i Café Hegnegården . Vil du opleve disse musikere samlet , må du selv møde frem idet Holbaekonline ikke kommer og optager, da vi har bragt videooptagelser af dem alle på enten vor hjemmeside eller på Lokalkanalen.

Denne artikel er publiceret den 29. oktober 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply