Hvalernes hemmelige liv

Arkivfoto: jogi031 / Pixabay


Tirsdag den 1. november kan man komme til foredrag på Holbæk Bibliotek om hvalernes hemmelige liv.

Ny teknik afslører hvalernes skjulte liv. Her kommer tilhørerne bl.a. med verdens mindste hval, marsvinet, på jagt i danske farvande. Der gives også svar på hvordan kaskelothvalen kan holde vejret i to timer og hvordan hvalerne, der stammer fra grise og kameler, har tilpasset sig livet i vand.

Foredraget, som livestreames fra Aarhus Universitet, er ved professor i sansefysiologi Peter Teglberg Madsen, institut for Bioscience – Zoofysiologi, Aarhus Universitet.

Arrangementet er en del af foredragsserien ‘Offentlige foredrag i Naturvidenskab’ der er arrangeret af Aarhus Universitet. Her beretter forskere om de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab – i bred forstand.

Arrangementer starter klokken 18.45 og der er fri entré.

Denne artikel er publiceret den 29. oktober 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply