Betalte for vare han ikke fik

Arkivfoto: stokpic / Pixabay

En 30-årig mand fra Jyderuo kontaktede i går ved middagstid politiet og fortalte, at han var blevet snydt i en internethandel.

Den 30-årige havde via hjemmesiden Tradono overført 500 kroner med Mobilepay for en vare, som han havde bestilt. Eneste problem var bare, at varen aldrig dukkede op og der skulle angiveligt være flere lignende sager.

– Politiet får dagligt henvendelser om bedrageri på den ene eller anden måde via nettet. Vores råd er, at man ikke ukritisk sender penge, før man har vished for, at man får leveret varen. Er man i tvivl, så lad være, hedder det fra Carsten Andersen, der er kommunikationsansvarlig hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Denne artikel er publiceret den 27. oktober 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply