Påvirkede bilister

Politiet gjorde vejene i Holbæk lidt sikrere, da de søndag aften pågreb to påvirkede bilister.

Den første blev standset klokken 22.10 på Roskildevej. Der var tale om en 49-årig mand fra Holbæk, som var påvirket af spiritus. Han blev anholdt og fik udtaget en blodprøve, inden han blev løsladt igen.

Klokken 23.00 standsede politiet så en bil på Valdemar Sejrsvej. Bag rattet sad en 50-årig mand med ukendt adresse og han var påvirket af narkotika. Desuden fandt politiet ham i besiddelse af ulovlige knive og et lille kvantum amfetamin. Han blev afhørt og fik udtaget en blodprøve, inden han blev løsladt igen.

Begge bilister kan nu se frem til at få deres sager behandlet i retten.

Denne artikel er publiceret den 10. oktober 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply