26. april 2024

Jonas Thomsen udligner til 1-1 i 1. halvlegs sidste minut. Foto: Rolf Larsen.

229 tilskuere trodsede søndagens regnvejr for at se 2. divisionsopgøret mellem Holbæk B&I og Fredensborg BI på Holbæk Stadion.

Dommeren havde knapt nok fået fløjten væk fra munden, før Frederensborgs John Frederiksen bragte sit hold foran 0-1.

Selvom hjemmeholdet i de efterfølge minutter forsøgte at komme til chancer, så kneb det med afleveringer og ikke mindst afslutningerne.

Holbæk havde dog et par rigtig gode chancer i 1. halvleg, der med lidt mere held også var blevet til mål.

Men først i det allersidste minut inden pausen, lykkedes det Holbæk at udligne, da Jonas Thomsen sendte bolden i gæsternes mål til 1-1.

Efter pausen var Holbæk igen opsat på at få mål, men det samme var gæsterne og selvom begge hold havde fornuftige forsøg, så gik der 12 minutter før Fredensborgs Mads Skovby Hansen kunne bringe gæsterne foran 1-2.

I 84. minut får gæsternes Kevin Schmidt direkte rødt kort og Holbæk tilkendes straffespark. Et spark som Birol Serinkanli placerer hvor han skal og udligner til 2-2.