Reiners Big Band drager til Polen

Reiners Big Band på Hom Festival 2015.  Og der danses til musikken. PRfoto: HOM.

Reiners Big Band på Hom Festival 2015. Og der danses til musikken. PRfoto: HOM.


Det lokale Reiners Big Band er inviteret til Polen hvor det skal give fem koncerter over tre dage i og omkring International Music and Folklore Festival i Leszno.

Reiners Big Band har gennem årene en eller flere gange turneret med koncerter i foreløbig 10 lande i Europa. Heriblandt Polen, som bandet nu gæster for anden gang i midten af september.

Koncerterne, der er placeret på både inden- og udendørs scener, bliver fordelt med en eller to om dagen og bandet skal bl.a. spille i Rydzyna, hvor også indkvarteringen er arrangeret på Casle Hotel. I selve Lesno skal Reiners Big Band give koncerter i Manhattan indkøbscenter og Retail Park, ligesom bandet er på programmet ved den store festival finale på Markedspladsen søndag før turen atter går retur til Danmark.

Reiners Big Band er herhjemme mest kendt gennem dansearrangementer og herunder senest et kæmpe arrangement for danselærer Britt Bendixen. Egentlige koncerter hører efterhånden blandt de mere sjældne arrangementer, idet bandets musik nærmest pr. automatik opfordrer til dans.

– Reiners Big Band står godt nok anført som koncertband i Polen, men mon ikke vi også der vil kunne opleve, at publikum spontan kaster sig ud i dans, lyder det fra en forventningsfuld kapelmester Finn Reiner.

Denne artikel er publiceret den 24. august 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply