Specialpatruljen sigtede to mænd for narko i nattelivet

Arkivfoto: stevepb / Pixabay

Natten til søndag var politiets specialpatrulje på ”besøg” i Holbæk.

På Ahlgade blev en 30-årig mand truffet med lidt hash og kokain på sig, ligesom han havde nogle receptpligtigt medicin, der ikke var udstedt til ham på sig. Det resulterede i en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og lægemiddelloven, ligesom han fik forbud mod at komme på en restaurant i Ahlgade i to år, grundet sin besiddelse af narkotika.

Ogås en 37-årig mand fra Undløse blev fundet i besiddelse af et lille kvantum kokain. Han blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og fik også forbud mod at komme på en restaurant på Ahlgade de næste to år.

Denne artikel er publiceret den 22. august 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply