9-årig pige kysset og befamlet af fremmed dreng

Foto: Rigspolitiet.

Foto: Rigspolitiet.

Søndag eftermiddag blev en 9-årig pige udsat for blufærdighedskrænkelse på cykelstien øst for Jernløsehallen i Nr. Jernløse.

Episoden fandt sted klokken 17.30 da pigen, som var på løbehjul blev kontaktet af en ca. 14-årig dreng, der kyssede hende og befølte hende. Pigen vristede sig løs og skyndte sig væk fra stedet. Drengen kørte i den modsatte retning.

Drengen beskrives som: Dreng, dansk af udseende, 12-14 år, ca. 160 cm høj, spinkel af bygning, brunligt mellemlangt hår. Mange bumser og fregner. Kørte på tofarvet cykel, hvor den ene farve var blå. Cyklen havde brede dæk og drengen havde en cykelhjelm på, der matchede cyklens farvet og havde en trekant formet i nakken.

Politiet hører meget gerne fra vidner eller andre, der ud fra signalementet kan oplyse, hvem drengen er. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Denne artikel er publiceret den 22. august 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply