Claus & fluerne – en lille biting – og dog.

Her er så "Claus & Fluerne". Foto: Jesper von Staffeldt

Her er så “Claus & Fluerne”. Foto: Jesper von Staffeldt

I går lørdag var Deres udsendte medarbejder ude på Dorthealyst i Knabstrup for at lave videooptagelser til Lokalkanalen.

Ved indgangen skulle der stå en lille musikgruppe og underholde, mens publikum ventede på at blive lukket ind. Det gjorde der også, men de var ved at pakke sammen, da vi kom. Jeg formåede dem dog til at give et ekstranummer og jeg fik travlt med at rigge udstyret til og køre løs med optagelsen. Det lød i første omgang ikke helt skævt, og jo mere man lyttede, lagde man mærke til der også var indhold i teksten. Jeg må indrømme jeg ikke kendte meget til hverken Claus eller hans fluer, som kommer fra Holbæk, men på deres hjemmeside står de giver sange der er inspireret af Storm P., blues på dansk, underfundig humor m.m.

Se nedenstående lille video, se den i HD-kvalitet.

Denne artikel er publiceret den 21. august 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply