Der var sommersang på Dortheaslyst

Holbækonline.dks medarbejders bedre halvdel Merete Ruud Hansen interviewer musiker m.m. Helge Engelbrecht. Foto:  Jesper von Staffeldt.

Holbækonline.dks medarbejders bedre halvdel Merete Ruud Hansen interviewer musiker m.m. Helge Engelbrecht. Foto: Jesper von Staffeldt.

Nej, det er ikke en skrivefejl i overskriften, der skal stå Dorthealyst og ikke som mange måske ventede Mariehaven, som mange forbinder med sangeren m.m. Helge Engelbrecht.

Men Helge Engelbrecht og Holbæk teater har i skøn forening transformeret Mariehaven fra Jylland til Godset Dorthealyst ved Knabstrup i Holbæk have.

Lidt over 1.800 tilhørere havde lørdag fundet ud til denne adresse og de blev sandelig ikke skuffet, for arrangementet bød på en særdeles veloplagt Helge Engelbrecht og venner, samt mange kende danske musikere ind for den danske musikverden som f.eks. Birthe Kjær, Anne Dorthe Michelsen, Stig Rossen… og sandelig om ikke det danske vejr holdt sig i skindet. Deres udsendte medarbejder på Orø havde taget sin bedre halvdel med dels fordi dansk populærmusik ikke just er hans gebet og dels er hun jo sanger/musiker inden for dette område.

Vi fik et videointerview med ham og min Merete stod for dette interview. Det blev ikke et af de klassiske interviews med en musiker af den slags hvor man kan forudse både spørgsmål og (standard-) svar, men et meget følelsespræget og menneskeligt interview, hvor Helge Engelbrecht fortalte om personen Helge Engelbrecht.

Men du må have lidt tålmodighed endnu, reportagen sendes først om knap 14 dage på Lokalkanalen.

Billedtekst : Holbækonline.dks medarbejders bedre halvdel Merete Ruud Hansen interviewer musiker mm. Helge Engelbrecht

Denne artikel er publiceret den 20. august 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply