Minister besøgte Østre Skole

Minister Ellen Trane Nørby var bl.a. sammen med borgmester Søren Kjærsgaard rundt og se EVAs nye lokaler på Østre Skole.

Minister Ellen Trane Nørby var bl.a. sammen med borgmester Søren Kjærsgaard rundt og se EVAs nye lokaler på Østre Skole.


Minister for børn, undervisning og ligestilling Ellen Trane Nørby var onsdag en tur i Holbæk for at se på Danmarks Evalueringsinstituts nye adresse.

Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) er blandt de statslige arbejdspladser, som rykker fra hovedstaden og ud i landet – i dette tilfælde til Holbæk. Og instituttet har fundet sine nye lokaler på Østre Skole.

– Jeg var glad for at besøge den gamle Østre Skole sammen med Borgmester Søren Kjærsgaard. Jeg glæder mig til at se bygningerne igen om et lille år, når ombygningen er færdig og står klar til nye arbejdspladser i Holbæk, siger Minister for børn, undervisning og ligestilling Ellen Trane Nørby efter besøget.

Udover Evalueringsinstituttet kommer Østre Skole også til at lægge lokaler til de to statsvirksomheder Danida Fellowship Centre og Akkrediteringsinstitutionen, samt et kommunalt læringscenter og muligvis andre virksomheder, der arbejder med læring og uddannelse.

2016-08-03-ministerbesoeg2

Denne artikel er publiceret den 4. august 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply