Læserbrev: Der hersker åbenbart fortsat uro i Holbæk by

Redaktionen har modtaget nedestående læserbrev:

Der hersker åbenbart fortsat uro i Holbæk by. Der er efterhånden så mange anmeldelser, at selv politiet har svært ved at finde rundt i de forskellige ulovligheder, det fremgår i hvert fald af sidste lørdags Nordvest Nyt.

Fra avisen kan jeg læse om røverier, gaderøverier, vidnetrusler, afpresning, dummebøder og trusler på livet. Det er skræmmende, at specielt unge mennesker, gang på gang skal udsættes for disse forbrydelser.

Der vil altid være ar på sjælen, hvis man udsættes for sådanne frygtelige oplevelser. Jeg har skrevet om det før og det vil jeg blive ved med, indtil det igen er trygt at færdes i Holbæk by.

Gang på gang får vi at vide, at de problemer der har været, er løst og alle kan føle sig trygge

Det ærger mig naturligvis, at det er nødvendigt at skrive om disse uroligheder, idet nogle mener, at jeg ligefrem puster til ilden. Jeg ser ingen grund til at tro, at fortielse er løsningen på disse grovheder. Jeg har hørt om flere episoder, som end ikke er blevet anmeldt.

På et borgermøde for nogle uger siden blev der fra ordensmagten og kommunens side manet til besindighed. Man indrømmede der havde været ballade, men det var et overstået kapitel. Enkelte velmenende borgere var dybt uenige og kunne give dugfriske eksempler på uro, specielt omkring Holbæk Station.

Der skal fra min side (igen) lyde en opfordring til politi, SSP, og kommune om at gå sammen og få løst disse kriminelle handlinger, så vores borgere kan færdes i Holbæk by, både før og efter mørkedets frembrud.

Bjarne Kongsted
Svinninge
Byrådsmedlem (V)

Denne artikel er publiceret den 4. august 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply