To piger kvæstet efter færdselsuheld

Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

En 17-årig pige fra Tølløse bar heldigvis styrthjelm, da hun mandag aften sammen med en jævnaldrende pige var involveret i et færdsesluheld i Engelstrup ved Grevinge.

Den 17-årige fra Tølløse var fører af en knallert, hvor en 17-årig pige fra Grevinge var passager. I Krydset Kalsbjergvej og Holbækvej, kørte knallerten lige ud foran en bil, ført af en 29-årig mand fra Ture. Knallerten overholdt ikke den ubetingede vigepligt og blev ramt af bilen, så knallerten væltede.

Den 17-årige fra Tølløse blev bragt til skadestuen i Holbæk til behandling for sine skader. Hun anvendte styrthjelm under kørslen. Det gjorde pigen fra Grevinge ikke og hun pådrog sig – udover et benbrud – alvorlige kvæstelser i hovedet. Hun blev fløjet til behandling på Rigshospitalets Traumecenter i en lægehelikopter. Hun blev mandag aften meldt uden for livsfare og i stabil tilstand.

De to piger forældre er underrettet om ulykken, oplyser politiet.

En bilinspektør blev tilkaldt til at undersøge de involverede køretøjer og uheldsstedet. Politiet afventer nu bilinspektørens erklæring.

Denne artikel er publiceret den 26. juli 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply