Orø rundt på cykel

ca. 30 cyklister mødte frem for at deltage i Orø Rundt. Foto. Jesper von Staffeldt.

ca. 30 cyklister mødte frem for at deltage i Orø Rundt. Foto. Jesper von Staffeldt.

Omkring 30 personer var søndag mødt op på pladsen foran Orø Kirke for at deltage i Orø rundt på Cykel.

Orø Cykelklub er en klub for seniorer af hankøn som mange på Orø kender som det alternative postvæsen, som deler reklamer ud for Brugsen og spisestederne og herved tjener en lille skilling, som bl.a. bruges af medlemmerne, når de sammen skal ud og “kæmpe” med kniv og gaffel og en lille en eller to til halsen.

I dag søndag havde foreningen arrangeret en guidet cykeltur Orø rundt for alle cyklende på Orø. En strækning på ca 25 km. Holbaekonline.dks udsendte medarbejder var med en brøkdel af turen, dog ikke på en tohjulet, men på ben og i auto. Det er der kommet nedenstående video ud af, som bør ses i HD-kvalitet:

Denne artikel er publiceret den 17. juli 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply