Er det mon Orøs nye vartegn?

Orøs nye varetegn, hvorfor ikke? Foto: Jesper von Staffeldt.

Orøs nye varetegn, hvorfor ikke? Foto: Jesper von Staffeldt.

I denne weekend finder to vigtige begivenheder sted: I morgen lørdag indvies en ny toiletvogn med plads til hele fire rumper og så finder der i samme weekend en stor kunstfestival sted på Orø.

Stor i betydningen at kunstværkerne både fylder og vejer noget, og Deres udsendte faldt for denne snegl ved Østre Færge, og grunden til jeg faldt for den var tanken: Kunne den ikke være Orøs nye vartegn? I den nyeste Orøfilm reklamerer man jo netop med roen på vor lille ø, og flere turister fortæller at grunden til de kommer på Isefjordens perle er ikke de mange såkaldte turistattraktioner som trækker, men derimod følelsen af at komme fra femte gear ned i første. Og så har min genbo jo lagt navn til sloganet: Det går ikke så stærkt her på Orø, men det går.

Denne artikel er publiceret den 8. juli 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply