Festival med Festlige Bands og Country

Hom Festival 2015. PRfoto: HOM.

Hom Festival 2015. PRfoto: HOM.


Fredag og lørdag slår Holbæk & Omegns Musikskole dørene op for en masse musikglade elever og andet godtfolk, når årets højdepunkt ’HOM Festival’ løber af stablen i Gundestrup.

Musikskolens mange elever, familier, venner og alle andre musikinteresserede, har set frem til det største HOM-arrangement på hele året, nemlig den store musikfest, hvor skolens dygtige bands og solister får den største opbakning de kunne ønske sig, ved at stå på en ægte musikscene foran et større publikum.

Skoleleder Finn Reiner fortæller, at arbejdet med at få HOM Festival op at stå, bliver så rigeligt belønnet, når man ser de glade og stolte ansigter fra elever og publikummer.

Reiners Big Band på Hom Festival 2015. PRfoto: HOM.

Reiners Big Band på Hom Festival 2015. PRfoto: HOM.


– Som noget nyt laver vi i år en 2-dages festival, hvor vi oven i købet sætter hele to scener op i et endnu større festivaltelt, så nu bliver der absolut ingen pauser i mellem musikken. Vi glæder os helt enormt, siger den spændte skoleleder.

Sang og Dans
Fredag eftermiddag og aften kan publikum glæde sig til lidt af hvert ude i det opvarmede festivaltelt. Der startes op i hyggeligt selskab med harmonikagruppernes syng-med-arrangementer, og det populære HOM Salonorkester serverer ligeledes populærmusik for de sangglade. De dygtige harmonikaspillere i HOM Harmonikaensemble leverer herefter deres brillante fortolkninger af blandt andet beatles-melodier.

For de danseglade bliver aftenen spækket med underholdning fordelt på de to scener. De lystige ’Hot Black Coffee’ spiller nemlig skiftevis med selveste Reiners Big Band, som senest har spillet for danselærer Britt Bendixen. Reiners Big Band byder op til dans med bandets faste sangere, men også med sang- og instrumental-solister fra musikskolens store udvalg af dygtige elever.

Country og Rock´n´Roll
Der bydes på mange forskellige musikgenrer lige fra harmonika- og klassisk musik til countrymusik og solid rock´n´roll, så det skulle nok være muligt at få dækket sine musikalske behov, oplyser HOM.
Musikskolens eget countryband ’Country Heat’ står lørdag aften klar med flere timers underholdning i ægte westernstil. I år er denne event flyttet ind i koncertalen, hvor linedancere fra hele lokalområdet får et endnu større dansegulv til rådighed. Der kommer ovenikøbet en linedanceinstruktør på, så der bliver total fest i salen! Er du til linedance og countrymusik er du mere end velkommen til at deltage. Der bliver også lidt hesteshow, ponytrækning for børnene samt salg af wester-merchandice.

Hom Festival 2015. PRfoto: HOM.

Hom Festival 2015. PRfoto: HOM.


Mange dygtige bands
Musikskolen er kendt for at have mange dygtige bands og lørdag præsenteres publikum for hele treogtyve af slagsen, hvor der bydes på alt fra blues og jazz til Rock og Klassisk. Du kan derfor roligt glæde dig til at få en masse musiske oplevelser på festivalscenerne.

Forplejning
Forplejningen er naturligvis i top under hele festivalen med grillbar v/Skjoldholm Dinner, som begge dage tilbyder helstegt pattegris samt fastfood. Der forefindes ligeledes ølvogn, kaffe-, kage- og merchandicesalg

Der flere informationer om HOM Festival på musikskolens hjemmeside www.hom-musik.dk.

Børn er hjerteligt velkommen ganske gratis på festivalen, hvor bl.a. en stor hoppeborg står til fri afbenyttelse.

Denne artikel er publiceret den 9. juni 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply