Aftensalg i Holbæk

Fredag er der aftensalg i Holbæk og det med det bedste Holbæk Byforum og butikkerne kan finde på.

Butikkerne har masser af tilbud og det i sig selv er god grund til at aflægge bymidten et besøg fredag aften. Men der er også sørget for masser af andet, som holbækkere og udefrakommende kan underholdes med. En af de helt store ting, der skal trække folk til handelsgaderne er Holbæk B&Is cykelevent, hvor forskellige af byens og områdets “kendisser” – erhvervsfolk, politikere, sportsfolk etc. cykler penge hjem på stationære motionscykler. I år bliver det med helt præcise målinger og storskærm, så man rigtig kan følge med. Eventet er så populært, at Badmintonklubben har et lignende event i Nygade, hvor der også cykles sponsorpenge ind på stationære motionscykler.

Fredag holder butikkerne i Holbæk midtby åben til kl. 22 i anledning af aftensalget. Foto: Rolf Larsen.

Fredag holder butikkerne i Holbæk midtby åben til kl. 22 i anledning af aftensalget. Foto: Rolf Larsen.


For de mindre er der bl.a. ponyridning, tog-kørsel og hoppeborge og Cirkus Kæphøj giver mulighed for, at man selv kan prøve sin kunnen som cirkus artist.

Team Rynkeby har sørget for en rodeogris, hvor det gælder om at holde fast og blive siddende så længe som muligt, mens den bevæger sig vildt rundt. Firmaet Rynkeby, der er hovedsponsor for Team Rynkeby, blev i øvrigt solgt i sidste måned til den tyske koncern Eckes-Granini Group.

Blandt de mange andre boder fredag aften, kan man bl.a. finde de politiske partier, NVPRO, Orø Beboerforening, Nordea, Holbæk Frikirke og Jyske Bank.

Skulle man gå hen og blive lidt brødflov, så er der som altid talrige muligheder for at få stillet sulten – og tørsten i en af de mange madboder, eller i byens restauranter og caféer.

Gratis koncert med Zididada
Der er også musik i byen, bl.a. spiller Hits4You foran Deres og et af de helt store bands herhjemme i slutningen af 90’erne og starten af 00’erne, Zididada, giver en times koncert i krydset Ahlgade/Smedelundsgade. Bandet, der har Jimmy Colding i front, er kendt for “good feeling”-stemning med numre som “Zididada Day”, “You and I (la la la)” og “Walking on water”. Bandets seneste album, “Fix Your Heart” udkom i 2013.

Koncerten starter klokken 20.45.

Butikkerne holder åbent til klokken 22.

Denne artikel er publiceret den 2. juni 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

2 kommentarer

  • Nina Petersen

    HVAD TID!!!!!!!!!!!!!!!!tumper

  • admin

    Hej Nina, Tja, ved ikke om vi er tumper – men du sidder og kommenterer på en gammel artikel der handler om aftensalget i juni måned. Men kan da fortælle dig, at den dag åbnede butikkerne til almindelig tid og holdt åbent indtil klokken 22. Og klokken 20.45 var der koncert med Zididada.

    Med venlig hilsen
    Rolf Larsen, redaktør, Holbaekonline.dk

Leave a Reply