Mission completed: Tønder stopper som cheftræner

Cheftræner Peter Ebbe Tønder stopper efter denne sæson - og det sker med en fuldbragt mission: At sikre Holbæk overlevelse i 2. division. Foto: Rolf Larsen.

Cheftræner Peter Ebbe Tønder stopper efter denne sæson – og det sker med en fuldbragt mission: At sikre Holbæk overlevelse i 2. division. Foto: Rolf Larsen.


Cheftræner for Holbæk B&Is 2. divisionshold Peter Ebbe Tønder stopper som cheftræner når forårs-sæsonen er spillet færdig.

Tønder kom til Holbæk som assistenttræner for Stefan Håkansson og overtog dennes job som cheftræner, da klubben valgte at opsige samarbejdet med Håkansson.

Peter Ebbe Tønders fornemmeste opgave var at sikre, at Holbæk B&I også i næste sæson spiller i 2. division og det job har han udført til fuld tilfredshed sammen med assistenttræner Thomas Thomsen.

– Vi startede under stregen ved forårets start, men har nu endegyldigt sikret overlevelse. Jeg er meget tilfreds med udviklingen i forhold til truppen, og både sammenholdet og resultaterne har været rigtig gode, men jeg vil noget hellere noget andet nu her, siger Tønder til bold.dk.

Elitechef Asger Madsen forventer, ifølge Holbæk B&Is hjemmeside, at klubben kan præsentere en ny cheftræner inden weekenden.

Denne artikel er publiceret den 1. juni 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply