26. april 2024

Tuse IF tabte stort, da holdet lørdag tog imod Kolding BK på banen ved Tuse Hallen.

Tuse kæmper for at undgå nedrykning til Sjællandsserien fra den 4. bedste række, Danmarksserien.

Men lørdag var ikke Tuses dag. Blot blot fem minutter inde i kampen måtte se Koldings Fiton Durguti bringe gæsterne foran 1-0.

Der var i det hele taget mange chancer til gæsterne i første halvleg. I 20. minut sendte Alexander Outzen bolden i Tuses mål og udbyggede dermed føringen til 2-0.

Få minutter før pausen blev gæsterne tilkendt et straffespark, som blev taget af anfører Christian Wogensen, der sikkert placerede bolden i målet til 3-0.

Anden havleg havde Tuse nogle gode muligheder og fik da også givet gæsterne kamp. Men alligevel lykkedes det Fiton Durguti at score til 4-0 – oven i købet med hælen.