Orø Pinseloppemarked blev atter en succes

Mange lagde vejen forbi pinseloppemarkedet, der gav et rekordoverskud til glæde for børnene på Orø skole og -børnehus. Foto: Jesper von Staffeldt.

Mange lagde vejen forbi pinseloppemarkedet, der gav et rekordoverskud til glæde for børnene på Orø skole og -børnehus. Foto: Jesper von Staffeldt.

Same procedure as last year, som de siger i “90 års fødselsdagen”, og det kan man roligt skrive under på, når det gælder Orø Pinseloppemarked.

Overskuddet af dette loppemarked går som sædvanlig til Orø Skole kan gøre noget ekstra for eleverne i skolen og i Børnehuset, og at dømme efter de mange biler som holdt parkeret på marker, bag Orøhallen, langs vejene, så kan det ikke undgå at blive en succes. Og publikum kom langvejs fra, for at gøre et godt kup til huset eller sommerhuset og jeg tror det er med til at gøre Orø Verdenskendt i det mindste i Nord- og Vestsjælland.

Vi kan i øvrigt oplyse, at der var tale om et rekordsalg; 119.201 kr. blev det til, så der skulle være mulighed for at gøre noget for børnene på øen.

Se nedenstående stemningsvideo i HD-kvalitet:

Denne artikel er publiceret den 15. maj 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

  • Ole Bockdorff

    Godt at det blev en succes på Orø og at Skvulp på Holbæk havn også blev en succes, vejret var jo fint lørdag. Desværre for Skvulp var det knapt så godt søndag for Skvulp. Men rart at der kan være flere aktiviteter i kommunen og det bliver støttet op.

Leave a Reply