Mød Jacob Haugaard i Stark

Hvis man skulle have lyst til en selfie med entertaineren Jacob Haugaard, så er chancen tilstede ved STARKs håndværkermesse den 27. april. PRfoto.

Hvis man skulle have lyst til en selfie med entertaineren Jacob Haugaard, så er chancen tilstede ved STARKs håndværkermesse den 27. april. PRfoto.


Onsdag den 27. april er der mulighed for at få en snak med Jacob Haugaard og måske få taget en selfie med entertaineren, når STARK holder “Håndværkermesse”.

Udover muligheden for at møde Jacon Haugaard, så byder “Håndværkermessen” også på rig mulighed for at møde nogle af STARKS leverandører, afprøve værktøjer og gøre et godt kup med et af de mange messetilbud.

Hos STARK forventer man, at mere end 1.500 håndværkere lægger vejen forbi byggecentret på Frejasvej i Holbæk mellem klokken 11 og 18.

Trælastdirektør Thomas Stoltz fortæller om håndværkermessen, som de foregående år har været lidt af et tilløbsstykke:

– Vi har tradition for en fantastisk dag med god stemning, hvor det gode håndværk står i centrum. Masser af lokale håndværkere plejer at komme for at få en sjov oplevelse, se til de mange tilbud og få sig en snak med os og leverandørerne.

Leverandører er med på messen
På håndværkermessen vil i alt 44 af STARKs professionelle leverandører være til stede med de nyeste løsninger inden for bl.a. værktøj, byggematerialer og beklædning. De har alle ifølge Thomas Stoltz lagt sig i selen for at diske op med skarpe messetilbud på dagen og dele ud af deres viden om produkter og metoder, der optimerer arbejdet i byggeriet.

Således kan de besøgende bl.a. afprøve værktøjer og mærke, hvordan materialerne føles at arbejde med. Samtidig kan de besøgende få et solidt førstehånds indtryk af, hvad der rører sig lige nu og findes på produktmarkedet.

Derudover står både STARKs egne medarbejdere og leverandørerne ved standene klar til at snakke med de besøgende om f.eks. deres projekter, arbejdsdagen og udviklingen i byggeriets muligheder og krav.
En masse værdi at tage med hjem

– Vi lægger vægt på at gøre de bedste og mest opdaterede løsninger og services tilgængelige for håndværkerne. Men håndværkermessen handler ligeså meget om at få nogle gode oplevelser i uformelle rammer, så alle kan tage en masse værdi med hjem, når dagen er ovre, siger Thomas Stoltz.

Derfor byder håndværkermessen – ud over muligheden for at møde Jacob Haugaard og se de mange stærke messetilbud – på biksemad og drikkevarer. De besøgende får desuden en gratis t-shirt fra en af byggecenterets leverandører af moderne sarbejdstøj som tak for bidraget til at skabe en festlig dag.

Denne artikel er publiceret den 13. april 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply