Lørdag åbner Andelslandsbyen Nyvang

Så er foråret kommet og det betyder også, at Andelslandsbyen Nyvang igen slår portene op til en ny sæson.

Andelslandsbyen åbner på lørdag med et festlig optog gennem Holbæk. PR Foto.

Andelslandsbyen åbner på lørdag med et festlig optog gennem Holbæk. PR Foto.


Åbningen markeres lørdag med optog gennem byen med Holbæk Garden i spidsen. Optoget ender i Andelslandsbyen klokken 12, hvor landsbyen erklæres åben, og publikum får adgang til markedsplads med gøglere, tombola, gammelsdags bolcher, Det Muntre Køkken, lirekassemand og meget andet, som hører sådan en gammeldags byfest til.

I forsamlingshuset er der salg af røde pølser og trylleshow klokken 13 og 15.

På turen rundt i landsbyen kan man opleve arbejde værksteder, køretøjer, kirken, mejeriet, zonestationen, brugsforeningen og alle de andre spændende bygninger og steder.

Som noget helt nyt kan gæsterne komme indenfor hos Oda Petersen, der har oprettet en lille systue i sit hjem. Her tager hun mod syopgaver, udfører dem og sælger små håndarbejder, syting, mønstre og tekstiler. Alt sammen for at afhjælpe hendes stramme økonomi. Hun får i det daglige hjælp af sin mor og moster. Man kan også opleve en helt ny legetøjshandel, der viser typisk drenge- og pigelegetøj fra tiden.

Denne artikel er publiceret den 13. april 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply