Teatret Fair Play er med på verdens største teaterfestival

Et ord er et ord, er den ene af Teatret Fair Plays to forestillinger ved verdens største teaterfestival. Foto: David Trood.

Et ord er et ord, er den ene af Teatret Fair Plays to forestillinger ved verdens største teaterfestival. Foto: David Trood.


I næstemåned afholdes verdens største turnerende teaterfestival for børn og unge – det lokale teater Fair Play er med på festivalen med to forestillinger.

I år finder Aprilfestival sted på Frederiksberg fra den 10. til den 17. april. Festivalen har et omfattende program med næsten 200 forskellige forestillinger – to af dem er altså med Teatret Fairplay.

Der er tale om to meget forskellige forestillinger, nemlig “Et ord er et ord”, som er en nyopsætning af en tidligere succesforestilling og “Liquid Love”, der er et helt nyt samarbejdsprojekt med teatret Superreal.

“Et ord er et ord” spillede i sin oprindelige version fra 2002-2009 for fulde huse og over hele verden. Denne nyopsætning er med nyt skuespillerhold, ny instruktør og flot ny scenografi. Forestillingen kan opleves søndag d. 17. april kl. 11.30 og 14.00 på Ny Hollænderskolens musik-lokale på Frederiksberg.

“Liquid Love” quid Love er en musikforestilling, hvor tre skuespillere undersøger, hvad kærligheden betyder i nutiden, og hvor de forsøger at genopfinde risikoen og kærlighedens drama. Det er Fair Plays første samarbejde med teatret Superreal.

“Liquid Love” kan ses Lørdag d. 16. april kl. 16.45 + 20.15 på Skolen på La Cours Vej i Pige-Gym.

Der er gratis adgang til de to forestillinger – og til alle de andre på Aprilfestival. Se mere på www.aprilfestival.dk.

Denne artikel er publiceret den 31. marts 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply