17-årig sigtet for flere lovovertrædelser

Foto: Rigspolitiet.

Foto: Rigspolitiet.

Onsdag formiddag klokken 11.25 kontaktede en kvindelig bilejer fra Holbæk politiet og fortalte, at begge nummerplader var blevet stjålet fra hendes bil inden for det seneste døgn.

Nummerpladserne blev efterlyst som stjålne.

Samme aften – kort før klokken 19 traf politiet så en bil med de efterlyste nummerplader på en tankstation på Kalundborgvej i Snertinge.

En 17-årig mand fra Jyderup havde netop tanket benzin, som han ikke havde betalt for. Den 17-årige blev derfor anholdt og opgav indledningsvist personlige oplysninger på en anden person i et håb om at slippe for diverse sigtelser. Politiet opdagede dog de forkerte personoplysning og sigtede den 17-årige for overtrædelse af disse bestemmelser i straffeloven, for tyveri af både nummerpladerne og benzin, for kørsel uden førerret til tanken i en bil, som i øvrigt ikke var hverken indregistreret eller ansvarsforsikret. Efter en kort, indledende afhøring løslod politiet den 17-årige, som senere vil blive indkaldt til endnu en afhøring med repræsentanter for de sociale myndigheder. Hans værge blev også underrettet om sagerne mod ham.

Denne artikel er publiceret den 31. marts 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply