16. april 2024

Holbæk tabte stort til gæsterne fra Odder ved fårets første kamp. Foto: Rolf Larsen.

Hvis fans, spillere og trænere havde håbet, at søndagens kamp skulle blive første skridt på vej væk fra nedrykning til Danmarksserien, må de være blevet godt skuffet.

Der gik kun halvandet minut, så havde gæsterne fra Odder bragt sig foran på et mål af Niclas Balleby. Og det var egentlig et meget godt billede på hvordan de restende 88 og en halv minut kom til at forløbe.

Det var Odder, som bedst fik spillet til at fungere i kampen. Holbæk var godt med i både forsvar og på midtbanen, men i angrebet manglede der skarphed og til en hvis grad initiativ – i sær i første halvleg.

Knapt fire minutter efter Ballebys scoring, gentog Nikolai Nielsen holdkammeratens sucess og sendte bolden forbi Christian Mortensen i Holbæks mål til 0-2.

Holbæk virkede i vildrede og kunne ikke rigtig få spillet til at fungere. Og i 26. minut satte Odder trumf på, da Tue Hansen scorede til 0-3.

Den stilling holdt til pausen.

Efter pausen var der lidt mere gang i Holbækkerne, der dog stadig ikke helt formåede at tæmme gæsterne. Gæsterne fik tilkendt en del frispark – nogle måske lidt mere tvivlsomme end andre – men summasumarum, holbækkerne følte sig forbigået af dommeren.

I 72. minut udbyggede Nikolaj Nielsen så føringen til 0-4 med sit andet mål i kampen.

Holbæk forsøgte i de sidste minutter med et nærmest all-in og det blev da også til en del chancer, men alle manglede den skarphed og det held, der skal til for at de kommer ind i målet. Blandt dem, der fik gjort forsøget var Jonas Bengtson.

I overtiden fik Holbæk tildelt et frispark et stykke uden for feltet. Alligevel måtte forsøget gøres og bolden blev sendt i et langskud mod målet, men gik forbi.

Da dommer Jonathan Bak Dragsted fløjtede kampen af, måtte Holbæk se sig slået 4-0 af Odder og sande, at det altså ikke blev denne kamp, der var første skridt på vej væk fra nedrykning til Danmarksserien.