Personalet var kvikkere end tricktyvene

Torsdag eftermiddag kl. 14.20 fik politiet en henvendelse fra personalet i SuperBrugsen i Tølløse, hvor tre udenlandske personer kort forinden havde forsøgt at forvirre personalet.

De havde købt en pakke cigaretter og betalt med en 1000 kr.-seddel, men bad om at få byttepengene retur i euro. Det lykkedes dog ikke at “forvirre” personalet, hvorefter de tre udlændinge kørte fra stedet i en sølvgrå BMW med udenlandske nummerplader.

De tre personer blev beskrevet som:

A: Kvinde, 20-30 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Talte: Fremmedsprog, Iført: grå strikhue, gråt- og sort-prikket tørklæde, hvid cardigan med sorte striber, sorte jeans, flade og blanke sko, Medbragte: sort lædertaske med sort læderrem;

B: Mand, Sydeuropæisk af udseende, 20-30 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Iført: mørkbrun skindjakke med sort krave og lynlås, grønne jeans, sorte sportssko med tre lodrette hvide striber og hvide såler;

C: Mand, Sydeuropæisk af udseende, 20-30 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Iført: brun læderjakke, grå hætte med grå snore, blå jeans, sorte sportssko med hvid lodret stribe og hvidt mærke på snuden. Muligvis mrk. Puma, Medbragte: lille skinstaske med hvidt motiv og sort læderrem.

Politiet ledte forgæves efter personerne og deres bil i området.

Denne artikel er publiceret den 11. marts 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply