Læserbrev: Rensningsanlæg på Tuse Næs

Redaktionen har modtaget nedestående læserbrev:

Hvor er det sørgeligt at se hvordan Holbæk kommune til stadighed ikke ville se Tuse Næs som et aktiv for
Holbæk kommune, at kunne se at man er parret til at ødelægge et af kommunens største sommerhusområder midt imellem et frede område og en skov med badebro som bruges af hele isefjorden og som er et aktiv for hele næsset, det viser kun endnu engang at kommune kun vil kigge på næsset herover fjorden, men vil ellers ikke havde noget med halvøen at gøre.

At lægge et rensningsanlæg på Tuse Næs er den kortest vej til isefjorden med hensyn til udledning af rensede vand, men dette lovliggøre ikke retten til at ødelægge det store arbejde næsboerne gør for at vise den lille halvø frem på bedste mulige måde for omverden som turister og tilflytter, men hvis kommune vil affolke Tuse næs, jamen så forsæt med det i gør nu, for der gør de et super godt job, Tuse Næs vil heller ikke kunne holde til hvis der skal køre lastbil efter lastbil frem og tilbage på tuse næsvejen og bognæs vejen, Tuse Næs er ikke et industriområde, Tuse Næs er landområde som mennesker flytter til for at få fred fra byens larm med biler og lastbiler og industrien, I skal huske i Holbæk kommune at når i træder et sted på halvøen træder i på hele TUSE NÆS.

Kim Omø Carlsen
(adressen er redaktionen bekendt

Denne artikel er publiceret den 28. februar 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

Leave a Reply