DSB aflyser og ændrer køreplaner i aften- og nattetimerne

 Arkiv foto: Rolf Larsen.

Arkiv foto: Rolf Larsen.

DSB oplyser, at der vil være aflysninger og køreplandsændringer for nogle regionaltog – herunder strækningen Holbæk – København H i de kommende dage.

Vi har tidligere skrevet, at DSB har forlænget aflysningen af to myldretidsafgange til slutningen af maj på grund af mangel på tog. Men denne gang er det ikke togmanglen, som er årsagen, men slet og ret sporarbejde.

Ændringerne, der bl.a. omhandler strækningen Holbæk – Roskilde – København H, gælder fra søndag aften den 21. februar til og med torsdag aften den 25. februar samt lørdag aften den 27. februar til søndag morgen den 28. februar og gælder enkelte tog i aften- og nattetimerne.

DSB opfrodrer til, at man tjeker Rejseplanen.dk, inden mand rejser.

Denne artikel er publiceret den 20. februar 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply