Jespers klumme: Vej og Park sagen – mange tager æren

Sejren har altid mange sejrherrer, mens det ved et nederlag er noget sværere at finde en person som vil stå ved sit ansvar.

Men i forbindelse med “Vej og Parksagen” er her gud ske lov tale om en sejr, hvis man er ansat i denne afdeling i kommunen. Den velfungerende afdeling, der i årevis har haft overskud i millionklassen, er reddet på målstregen og skal i første omgang ikke konkurrenceudsættes, som mange af lokalpolitikerne i Holbæk ellers havde tænkt sig.

Og hvem er så redningsmanden? Det kan vi ikke svare på her på Holbaekonline.dk, for der er i følge vores kollegaer på Nordvestnyt, der omtalte sagen i går, tale om hele tre – og måske kommer der flere til: Borgmester Søren Kjærsgaard (V), Finn Martensen(A) og sidst på banen: John Harpøth fra Dansk Folkeparti, som sidder med det øverste politiske ansvar for Vej & Park.

Vi vil ikke her på vor netavis kåre sejrherren, men anbefale vore læsere og gå ind og læse vort tema om udlicitering, som har fulgt udviklingen af sagen næsten dag for dag. Bemærk når eller hvis en af de tre herrer optræder i denne rubrik

Hvordan det så kommer til at gå med de ansatte og deres afdeling Vej og Park, når politikerne forlanger 4,5 millioner kroner i besparelser pr. 1. januar 2017 må tiden vise.

Denne klumme er udtryk for forfatterens holdning og er ikke nødvendigvis udtryk for Holbaekonline.dks holdning.

Denne artikel er publiceret den 6. februar 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply