3. maj 2024

Redaktionen har modtaget nedestående læserbrev:

Hov, lige et øjeblik!

Kære byrødder. Når to C’er, det nuværende og tidligere medlem af kommunalbestyrelsen, kan være så uenige om idrættens bedste fremtid i Holbæk, og når to partier som EL og LA samtidig kan være så enige om at “Arena II” ved Omfartsvejen er for dyr, og når de to største partier V og S ligefrem kan splittes internt på spørgsmålet, så er der noget, der siger os, at spørgsmålet om idrættens bedste fremtid i Holbæk ikke er drøftet grundigt nok igennem.

Igennem de sidste snart to år har det borgmesterbærende parti (V) og deres nye tro følgesvende (S) omhyggeligt undgået at følge forslaget fra C og EL om at undersøge de muligheder, der ligger i det Alternative forslag om at samle og udbygge idrætten i Holbæk i området ved Holbæk Have og på havnen.
Den måde at forvalte sit spinkle flertal på, den måde at tromle alternative forslag på, skal man til fjerne statskapitalistiske et-partistater for at se lignende eksempler på. (Prøv bare at spørge Holbæks nye venner dér, hvor “Den maritime Silkevej” starter.).

Kære byrødder. Drop drømmen om Arena II. Den bliver både for dyr for skatteborgerne og for idrætsudøverne. Og den vil ikke opfylde alles behov alligevel.
Giv jer selv en chance for at nå til enighed om en løsning, der bygger videre på det, vi har inde i byen, og som kan gennemføres efterhånden, som der bliver råd til det.

Per Fynboe
Bispehøjen 100
4300 Holbæk