18. maj 2024

Søren Wolstrup fortæller om sin nye bog om Holbæk Havn på Lokalkanalen på LokalKanalen i dag kl. 8 og 14.30. Foto: Jesper von Staffeldt.

Søren Wolstrup fortæller  om sin nye bog om Holbæk Havn på Lokalkanalen på LokalKanalen i dag kl. 8 og 14.30. Foto: Jesper von Staffeldt.
Søren Wolstrup fortæller om sin nye bog om Holbæk Havn på Lokalkanalen på LokalKanalen i dag kl. 8 og 14.30. Foto: Jesper von Staffeldt.
TV-Vestsjælland sender i denne uge flere udsendelser fra og med Holbæk.

Ligesom Holbaekonline.dk, sender TV-Vestsjælland på LokalKanalen, men i modsætning til Holbaekonline.dk, så sender TV-Vestsjælland også indslag fra Sorø, Slagelse, Kalundborg og Odsherred Kommuner.

I denne uge har TV-Vestsjælland flere udsendelser fra vores område. Allerede i dag, mandag, kan man kl. 8.00 se en udsendelse med Søren Wolstrup, som for nyligt udgav en bog om Holbæk Havn. Udsendelsen genudsendes kl. 14.30. I udsendelsen kan vi også følge Nis Olsen, der restaurerer et gammelt træskib og der er gensyn med Connie Christensen, Vilcon Hotel & Konferencegaard.

Torsdag, 21. januar, klokken 8.00 er der igen udsendelser fra Holbæk. Her fortæller Lotte Rømer Grove fra Holbæk Kommune om Fællesskabere, hvor 13 kommunale medarbejdere står til rådighed for at lette kontakten til kommunen. Der er indslag med Jacob Antvorskov fra NVpro, der har mange skibe i søen og
Ingebjørg Ejsing, som fortæller om Odins Ravne. Udsendelsen genudsendes kl. 14.30 samme dag. Et par timer senere, kl. 16.30 kan man igen se Connie Christensen, Vilcon Hotel & Konferencegaard.

Lørdag d. 23. januar genudsendes det populære Dansk Top Scenen kl. 21.30 og bagefter, kl. 22.00 er der et indslag om flyvestævne med Søren Wolstrup.

1 thought on “Udsendelser fra og med Holbæk på TV Vestsjælland

  1. Vi har fået lov at lægge udsendelsen om Holbæk havn på Holbaekonline. Det er hermed gjort :

Comments are closed.