Øv! – Holbæk måtte nøjes med et enkelt point

Det så længe ud til, at Holbæk B&I kunne få lov til at trække sig sejrrigt fra søndagens kamp mod Avarta og dermed sætte tre point på kontoen. Men helt sådan gik det ikke.

Holbæk kom godt fra start og viste gode takter og efter 22 minutters spil blev Holbæk tilkendt et straffespark og Birol Serinkanli fik fuld valuta for pengene, da han sikkert placerede bolden i Avartas mål og bragte Holbæk foran 1-0.

Efter pausen så det stadig ud til, at Holbækkerne kunne hive en sejr hjem og da Avartas Mathias Cordua med et kvarter tilbage af kampen fik sit andet gule kort og dermed røg ud var Holbækkerne i overtal.

Men så indtraf det, der bare ikke må ske, set med Holbæk-øjne. For i sidste minut udlignede Christian Offenberg til 1-1 og i stedet for en tre points sejr, måtte Holbæk nøjes med et enkelt point for uafgjort.

Denne artikel er publiceret den 20. september 2015 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply