3. maj 2024

Siden februar har Ladegårdsparken i Holbæk været lukket land for gennemkørende biler – undtaget bybusserne, som har kunnet passere gennem en såkaldt “bussluse”.

Men der har flere gange været problemer med at få slusen til at fungere som den skulle. Enten er stolperne – også kaldet “pullert”, som skal forhindre biler i at køre på vejen, ikke gået ned i jorden når bussen er kommet – eller også er de ikke gået op igen når bussen er kørt forbi.

Senest i går oplevede passagerne på linje 501A, at busslusen ikke virkede som den skulle. For da bussen var ved at køre henover den nedsunkne stolpe, gik den pludselig op med det resultat, at bussen standsede brat og blev “hængnde”.

To passagerer slog sig i forbindelse med den ublide opbremsning, men de kom ikke til skade, så det var nødvendigt med sygehusbehandling.

Problemerne med busslusen betyder, at linje 501A indtil videre ikke kører igennem Ladegårdsparken, men uden om via Skagerrakvej og Vandtårnsvej.

Det betyder at bussen ikke kører til stoppestedet Claus Nordbysvej, Ladegårdsparken midt og Ladegårdsparken Vest.

Der arbejdes på at rette fejlen, men Movia oplyser, at man ikke ved hvornår bussen igen kan køre igennem Ladegårdsparken.

Opdatering kl 13.53: 501A lører igen gennem Ladegårdsparken.

1 thought on “Problemer med busslusen i Ladegårdsparken

  1. Jeg har ofte set disse ‘bomme’ være nede når man er kommet fordi.
    Det er også tumet at lave det, bare fordi nogle køre en genvej til en skole.

    Men må vi jo lukke Peter B vej for der bruger folk også denne vej som smutvej

Comments are closed.