4. maj 2024

16 frivillige står klar til at give gældsrådgivning. Prfoto.

16 frivillige står klar til at give gældsrådgivning. Prfoto.
16 frivillige står klar til at give gældsrådgivning. Prfoto.
Fra i morgen ondsag d. 27. maj, kan folk, som har brug for hjælp til at overskue økonomien få hjælp, når den nye frivillige gældsrådgivning åbner i Holbæk.

Hele 16 frivillige gældsrådgivere har været gennem et træningsforløb på 3 x 4 timer i løbet af april måned, hvor de både har lært om menneskelige adfærdsmønstre og om basal økonomisk rådgivning.

– Vi var så heldige, at vi fik hjælp fra to yderst kompetente professionelle rådgivere, der kunne oplære vores frivillige gældsrådgivere, fortæller Allan Lystrup fra De Frivillige Mentorer, der sammen med FrivilligCenter Holbæk står bag Frivillig Gældsrådgivning i Holbæk.

Træningsforløbet blev tilrettelagt og gennemført af Birgitte Løvenhorst, partner i Dansk Revision, og Hanne Biehl, der er selvstændig gældrådgiver og juridisk rådgiver.

Den frivillige gældsrådgivning holder til hos FrivilligCenter Holbæk og holder åbent hver onsdag kl. 16.30-19.30. Der er dog lukket i sommerferien.

– Vi håber, der hurtigt kommer mange besøgende i vores gældsrådgivning, og vores 16 frivillige gældsrådgivere glæder sig meget til at øse ud af deres viden og erfaringer, fortæller Jens Albagaard fra Frivillig Center Holbæk.