Christian Fuhlendorff på Holbæk Teater

Christian Fuhlendorff optræder på Holbæk Teater d. 26. maj 2016. PRfoto: Miklos Szabo

Christian Fuhlendorff optræder på Holbæk Teater d. 26. maj. PRfoto: Miklos Szabo

Standup-komikeren Christian Fuhlendorff optræder d. 26. maj 2016 på Holbæk Teater med oneman-showet’et “Det er ligegyldigt hva’ andre tænker, ikk’?”.

Christian Fuhlendorff tager til næste forår rundt med sit nye one man show, “Det er ligegyldigt hva’ andre tænker, ikk’?”, som denne gang vægter det sjove over et egentligt tema. Og så alligevel ikke, for måske er temaet netop, at det bare skal være vanvittig morsomt!

Fuhlendorff er kendt som en improvisationens mester og ligesom kreative mennesker sjældent trives i skemalagte rammer, er det både synd og skam at tøjle hans vanvittigt morsomme fantasi i et temalagt show. “Det er ligegyldigt hva’ andre tænker, ikk’?” bliver derfor mødet med Christian Fuhlendorff i et show uden begrænsninger, hvor målsætningen er et gennemtænkt flow af gode grin.

– Mine to sidste one man shows, henholdvis “Enestående” og “For at gøre en kort historie lang”, har begge haft et tema, og det er i og for sig fint nok, men det har også en indflydelse på, hvad der kommer med i selve showet. Det skal der rådes bod på, så denne gang lægger jeg ingen bånd på mig selv. Nu skal der sgu snakkes om alt. Emnerne kan være alt fra den hemmelige organisation Illuminati, der muligvis styrer verden, til mine børn, som med sikkerhed styrer min. Hvis det er sjovt, kommer det med. For stand-up handler, når alt kommer til alt, jo om at få grinet igennem. Og hvis det koster en stjerne hos anmelderne, så fuck det, for det er da ligegyldigt, hvad andre folk tænker, ikk?, forklarer Christian Fuhlendorff selv.

Billetter til “Det er ligegyldigt hva’ andre tænker, ikk’?” kan købes på www.christianfuhlendorff.dk og udløser samtidig koder til gratis streaming eller download af hans seneste show “For at gøre en kort historie lang”.

Leave a Reply