Genindvielse af Holbæk Skibsværft – nu som aktivitetshus

Borgmester Søren Kjærsgaard (V) hold tale ved fredagens indvielse af skibsværftet. Foto: Jesper von Staffeldt.

Borgmester Søren Kjærsgaard (V) hold tale ved fredagens indvielse af skibsværftet. Foto: Jesper von Staffeldt.

I går blev det gamle skibsværft genindviet nu som aktivitetshus for bl.a. Holbæk kommunes foreninger.

Skibsværftet summede af de mange mennesker som var mødt frem for at se stedet, og vi tror ikke de blev skuffede : Det er sat meget smukt i stand, så i stedet for hidtil at være en øjenbæ ved havnen , er det nu genopstået som en fugle Fønix.

Der var taler af bl.a Borgmester Søren Kjærsgaard og formanden for kultur og fritid Emrah Tuncer, lækker hjemmelavet og velsmagende mad produceret af elever fra Nordvestsjællands produktionsskole, zombier som serverede vådt og tørt til de mange gæster, underholdning, opvisning og sådan kunne man fortsætte..

Men kig i stedet for på nedenstående video – den bør ses i HD-kvalitet

2 kommentarer

Leave a Reply