Bare de ikke rammer Orø-færgen

Og det sagde Boooooommmmm. Foto: Jesper von Staffeldt.

Og det sagde Boooooommmmm. Foto: Jesper von Staffeldt.


“Bare de ikke rammer Orøfærgen, for så får jeg skylden”. Ordene kom ikke fra en tilfældig tilskuer under genindvielsen af det gamle skibsværft ved Holbæk havn i går fredag, men fra byrådsmedlem Pernille Kruse (V), som har et ret specielt forhold til Orøfærgen.

Pernille Kruse skulle for nogle år siden deltage i et Lokalforumsmøde sammen med flere andre byrådspolitikere, og de skal selvfølgelig helst bruge den kommunale færge. Men Pernille er just ikke søstærk – det kan hendes mand Carsten Andersen bekræfte – så da man skulle hjem “snød ” Pernille og tog den private trækfærge i stedet, hvor overfartstiden er væsentlig kortere. Det er hun sidenhen blevet moppet ret så meget for, også af sine egne byrådsmedlemmer.
Og så selvfølgelig af Holbaekonline.dk´s lokale Orø-medarbejder som næsten hver gang Pernille besøger Isefjordens Perle er nede for at tage imod Pernille for at guide hende til og fra den kommunale færge.

Men Pernille og andre kunne ånde lettet op, for nok gav kanonen et ordentlig brag fra sig, men kuglen ramte ikke færgen. Af den simple grund den var ladet med løst krudt. Og det burde man egentlig sige sig selv, for det var en radikal, nemlig byrådsmedlem Emrah Tuncer (B), som førte an i løjerne, og de Radikale skyder jo ikke med skarpt – de har jo aldrig været kendt for at være specielt forsvarsvenlige

Leave a Reply