5. maj 2024

Kirkens Korshær kunne nok godt bruge nogle af de penge, som de handlende i Holbæk by har sparret ved at lade kommunen betale julebelysningen. Foto: Rolf Larsen.

Kirkens Korshær holder åbent hus i dag i varmestuen i Klosterstræde. Foto: Rolf Larsen.
Kirkens Korshær holder åbent hus i dag i varmestuen i Klosterstræde. Foto: Rolf Larsen.
I dag er det FNs internationale fattigdomsdag – og herhjemme er det anledning til afholdelse af hjemløsedagen.

Hos Kirkens Korshær markeres Hjemløsedagen med et åbent hus-arrangment i varmestuen i Kirkestræde i Holbæk.

Der vil blandt andet være mulighed for at være med i en uformel dialog om hjemløse og udsattes hverdag, behov og ønsker.

– Formanden for Udvalget for Voksne, Pernille Kruse, har for nylig givet udtryk for, at der er behov for en tættere og gerne direkte dialog med udsatte borgere, og vores markering af Hjemløsedagen er en første og helt oplagt mulighed for jer for at møde udsatte borgere, siger korshærsleder Kjeld Lundorf og fortsætter:

– Derfor har vi inviteret byrådspolitikerne og håber, at de møder talstærkt frem. Og så håber vi selvfølgelig, at varmestuens mange brugere griber muligheden for at møde byrådspolitikerne i øjenhøjde.

Arrangementet er åbent for alle, der har en interesse for socialt udsattes forhold. Man har også mulighed for at tale med frivillige og ansatte medarbejdere og høre om Kirkens Korshærs sociale arbejde i Holbæk-området.

Dørene blev slået op klokken 08.30 i morges med morgenmand og resten af dagens program ser således ud:

Kl. 11.30 Uformel dialog om hjemløse og udsattes hverdag, behov og ønsker. Kirkens Korshær har inviteret byrådspolitikerne, borgerrådgiveren og medarbejdere fra Rådgivningscentret, socialpsykiatrien og Karlsvognen.

kl. 12.30 – 15.30 Suppe og sprængt oksebryst med peberrodssovs, Kaffe og kage.

Hele dagen udleveres der varmt strik, soveposer og telte.