22. maj 2024

Søndag morgen kort før klokken fem måtte politiet rykke ud til området ved diskoteket SoHo på havnen i Holbæk. Her var nogle personer kommet op at slås.

Da politiet kom frem til stedet, var to mænd oppe at slås, mens en tredje – en 31-årig mand fra Holbæk – var så omtumlet som følge af slagsmål, at politiet måtte tilkalde en ambulance til ham. Han slap dog ikke for en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, inden han blev bragt væk i ambulancen.

De to øvrige mænd fortsatte deres slagsmål og politiet måtte bruge peberspray for at skille de to kamphaner ad.

Det fik den ene – en 29-årig mand fra Jyderup – til at slappe af, så han kunne få behandling efter pebersprayen. Men han slap ikke for en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Den sidste – en 33-årig mand fra Gislinge – rettede nu sin aggressivitet mod politiet, der anholdt ham og gav ham håndjern på, mens hans blev kørt til anbringelse i en detention, så han kunne slappe af. Han blev dog løsladt søndag formiddag med sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Politiets indsats på stedet ophidsede en 48-årige kvinde fra Føllenslev så meget, at hun kaldte politiet for ”magtliderlige bøsserøve” og ”fucking idioter”. Hendes venner sørgede for at hun kom væk fra stedet, men hun blev også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Alle fire kan nu forvente at få en bøde for deres adfærd i nattelivet.