27. juli 2024

Arkvofot: Rolf Larsen.

Sejren var så godt som sikker, da Holbæk lørdag var på besøg hos Næsby i 3. divisions kvalifikationsspil.

Næsby kom foran 1-0 efter fem minutters spil på et mål af Louis Richard Larsen. Hjemmeholdet fik dog ikke lov til at holde føringen, for blot tre minutter efter udlignede Nemo Thomsen til 1-1.

Holbæk havde godt styr på kampen og fem minutter inde i 2. halvleg bragte Malte Sjørslev gæsterne foran 1-2.

Et godt spillende Holbæk-mandskab sørgede for, at afvise hjemmeholdets tilnærmelser og havde selv flere gode chancer. Faktisk så det ud til, at Holbæk “blot” skulle holde styr på bolden de sidste minutter og så ville sejren være sikker.

Men så gik det grueligt galt. For i 89. minut sendte Rasmus Knudsen bolden forbi målmand Sebastian Olsen med et hovedstød og dermed reducerede hjemmeholdet til 2-2.

Fire minutter senere afgjorde Rasmus Nissen kampen, da han scorede til slutresultatet til 3-2.