Sigtet for drabsforsøg: Stak eks-kæresten og tog deres fælles datter

En 35-årige mand fra Mørkøv er lørdag formiddag blevet anholdt og sigtet for drabsforsøg.

Klokken 09.30 lørdag formiddag modtog alarmcentralen en anmeldelse om knivstikkeri på en adresse på Disbjergvej i Fårevejle. En 33-årig kvinde, som bor på adressen, oplyste at hun var blevet stukket flere gange af sin ex-kæreste med en kniv.

Hun fortalte også, at ex-kæresten, en 35-årig mand fra Mørkøv, havde forladdt stedet med deres fælles barn, en pige på 1 år.

Ambulance og lægehelikopter blev straks sendt til stedet og Midt- og Vestsjællands Politi sendte flere patruljer til gerningsstedet, ligesom der blev sendt patruljer til gerningsmandens bopæl i Mørkøv.

Klokken 9.55 traf en af politiets hundepatruljer den 35-årige ud for dennes bopæl i Mørkøv og han blev anholdt og sigtet for drabsforsøg.

Den 1-årige datter var på stedet og var i god behold, oplyser vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi, politikommisær Lars Galaz.

På gerningsstedet blev kvinden indledningsvis behandlet af ambulancepersonalet og akutlæge, og hun blev efterfølgende overført til Rigshospitalet af helikopteren. Hendes tilstand betegnes som kritisk, men stabil.

Politiet har underrettet de sociale myndigheder om sagen og de socialemyndigheder tager nu hånd om datteren.

Efterforskningsafdelingen har overtaget efterforskningen efter de indledende dispositioner, og gerningsmanden vil blive fremstillet i grundlovsforhør søndag.

Af hensyn til familien og af efterforskningsmæssige årsager vil politiet ikke komme nærmere ind på de familiære omstændigheder i sagen.

Politikommisær Lars Galaz understreger dog, at der ikke er nogen sammenhæng med et knivdrab i nat foran et værtshus i Asnæs, hvor to grupper var kommet i slagsmål.

Leave a Reply