Nævning i rocker-sag udsat for hærværk

En nævning, som havde været med til at dømme to mænd i en sag om grov vold, brandstiftelse og røveri fik dækkene på sin bil skåret op foran retten i Holbæk.  Arkivfoto: Rolf Larsen.

En nævning, som havde været med til at dømme to mænd i en sag som bl.a. handlede grov vold, brandstiftelse og røveri fik dækkene på sin bil skåret op foran retten i Holbæk. Arkivfoto: Rolf Larsen.

En af de seks nævninge, som var med til at dømme i sagen mod to mænd med relation til rockergruppen Bandidos, fik fredag skåret sine dæk op på bilen. Det skriver Nordvestnyt.

Nævningen havde kort forinden idømt en 34-årig mand 4,5 års fængsel og en 27-årig mand 2 år og 2 måneders fængsel i en sag, som bl.a. handlede om grov vold, brandstiftelse og røveri mod en 28-årig mand, der fik klippet et led af sin lillefinger og brændt sit hus ned.

Ifølge avisen så opdagede nævningen at bilens bagdæk var skåret op, da han kom ud til sin bil, som holdt på parkeringspladsen foran retsbygningen.

Der var ingen vidner til hærværket, men ifølge Nordvestnyt, så var nævningen ikke selv i tvivl om, at det ikke var tilfældigt, at netop hans bil var blevet udsat for hærværk.

Leave a Reply