Holbæk B&I møder Herlev på udebane

Lørdag eftermiddag tørner Holbæk B&I sammen med Herlev i endnu et opgør i 2. division øst.

Holbæk tabte i sidste weekend 0-1 på hjemmebane mod HIK. Herlev spillede uafgjort 2-2 på udebane mod Rishøj i en kamp som Herlev kom rigtig dårlig fra start i. Efter blot 14 minutter, havde Rishøj en 2-0 føring. Men det lykkedes altså Herlev at spille sig til uafgjort i løbet af 1. halvleg og holdet koncentrede sig efter pausen om at holde stillingen.

Efter 8. spillerunde ligger Holbæk B&I på en 9. plads i 2. division øst med 10 point. á point med hold som Nykøbing FC og B93.

Herlev ligger på 14. pladsen med blot fem point og ligger dermed i den gruppe af hold, som på nuværende tidspunkt ligger til nedrykning.

Der er ingen tvivl om, at Herleverne rigtig gerne vil have point – og rigtig gerne vise sig over for hjemmepublikummet. Men et af holdets helt store profiler Kasper Klausen, også kendt som “Dræberen fra Damhussøen” er karantæneramt i kampen mod Holbæk.

Holbæks Birol Serinkanli ligger fortsat på topscorerlisten i 2. division Øst med 5 mål efter otte kampe. Om han sammen med resten af Holbæk-spillerne kan spille sig til en sejr på udebane skal blive spændende at se.

Kampen spilles lørdag klokken 13.00 på Herlev Stadion.

Leave a Reply