Stand-up i Kulturbiografen Frysehuset

Tirsdag den 30. september kan man opleve Martin Nørgaard, Daniel Lill og Heino Hansen i Kulturbiografen Frysehuset. PR Foto.

Tirsdag den 30. september kan man opleve Martin Nørgaard, Daniel Lill og Heino Hansen i Kulturbiografen Frysehuset. PR Foto.

På tirsdag lægger Kulturbiografen Frysehuset scene til et hold af spirende stand-up-talenter bestående af Heino Hansen, Daniel Lill og Martin Nørgaard.

Deres navne ringer måske ikke umiddelbart en klokke hos mange, men tag ikke fejl, de har hver især mange grin på samvittigheden og bliver for hver dag mere og mere kendte, som de imponerer med deres evne til at lange punchlines ud både live og på tv.

Heino Hansen har på meget få år skabt sig en kometkarriere i dansk stand-up med sin rolle som den underspillede komiker med den minutiøse timing og meget stærke levering. Han har i løbet af sine år som komiker været vidt omkring og høstet anerkendelse i form af en 2. plads til “DM i stand-up” i 2010 samt en nominering til “Läkerol Talentprisen” ved Zulu Comedy Galla samme år. Mange kender ham også fra “Stand-up.dk” i 2011 og for sine år som vært på The Voice. Han har senest i foråret 2014 leveret tomandsshowet “Heino & Jakobs onemanshow” sammen med Jakob Svendsen, der nu kan ses på onemanshowet.dk.

På touren her underholder Heino Hansen om, hvordan det føles at høre til på bunden af komikernes rangstige, når man, efter megen omtale og eksponering tilbage i 2010, pludselig, skal kæmpe sig frem i rampelyset…igen. Det bliver leveret tilstrækkeligt sjovt til, at man ikke behøver bekymre sig om Heinos skæbne.

Daniel Lills komiske gen og en formidabel publikumskontakt er imponerende. Han var sidste år på tour rundt i landet med Simon Talbot og høstede mange fans for sin voksne drengerøvsstil, der rammer publikum i alle aldersgrupper. Hans comedystil kombinerer en herlig mimik med en løssluppet og glad tilgang til sit stand-up-show, dog uden at gå på kompromis med sit materiale. Har man endnu ikke stiftet bekendtskab med dette i komikerkredse lovpriste talent, kan hans optræden ved Zulu Comedy Galla 2011 som et af de nye håb samt på sidste års tour med Talbot opleves på youtube.com.

Martin Nørgaard er et af tiden store talenter på den danske stand-up-scene. Siden han som 18-årig debuterede som stand-up-komiker, har han formået at gøre sig positivt bemærket ved op til flere lejligheder. Han blev nr. 3 til “DM i stand-up” i 2010 og Linda P udvalgte ham som opvarmer til sit one man show “Linda P – og mig” i 2011, hvor også Politikens Henrik Palle fik øjnene op for dette åbenlyse talent og roste ham i sin anmeldelse.

Martin har desuden gjort sig bemærket i programmet ”stand-up.dk” på TV2 Zulu med soloshowet “En time på Huset” og two-man showet “Der er noget galt i Danmark” med kollegaen Anders Stjernholm. Det var således også helt fortjent, at han vandt “Garmin Talentprisen” ved dette års Zulu Comedy Galla. Martin har samtidig med touren her premiere på det nye satireprogram “Nørgaard på nettet” på TV2 Zulu, der tager vores liv på de sociale medier under kærlig behandling.

info:
Comedy on tour: Martin Nørgaard – Daniel Lill – Heino Hanse
Dato: Tirsdag d. 30. september 2014, kl. 20.00
Sted: Kulturbiografen Frysehuset, Parallelvej 35, 4300 Holbæk

Leave a Reply