Vandt over Esbjerg: Devils bliver i NationalLigaen

Søndag vandt Red Devils stort over Esbjerg. Foto: Michael Johannessen

Søndag vandt Red Devils stort over Esbjerg Hurricanes. Foto: Michael Johannessen


Søndag eftermiddag spille Red Devils play-off kamp mod Esbjerg Hurricanes, et opgør om af få lov til at blive den bedste række.

Red Devils startede godt ud og bragte sig hurtig foran 6-0, så var det Esbjerg Hurricanes’ tur til af forsøge at få bolden op ad banen. Det gik der et hel Quarter med, men så fik Esbjerg bragt sig foran 6-8. Red Devils lavede et hurtig spil op ad banen med et flot løb og så stod den 13-8 til Red Devils.

2. og 3. quarter lykkedes det ikke nogle af holdene af få point, Red Devils havde et stærkt forsvar som bremsede Esbjerg Hurricanes’ angreb næsten hver gang, så det var ikke mange yards de nåede at få. Men når det kom til Red Devils spil var angrebet ikke så godt; flere gange kom de op ad banen men nåede ikke helt op, så de kunne lave Touch Down.

Men i 4 quarter var Esbjerg Hurricanes blevet trætte og det udnyttede Red Devils sig af. Det lykkes holbækkerne flere gange, at løbe bolden ind til Touch Down fra en lang distante. Kampe endte 44-8 til Red Devils, som dermed har sikret sig en sæson mere i Danmarks bedste række, NationalLigaen og slutter på en 8 Plads.

Leave a Reply