1. maj 2024

Christian Lundsteen bringer her Holbæk foran 0-1 mod Svebølle. Foto: Rolf Larsen.

Christian  Lundsteen bringer her Holbæk foran 0-1 mod Svebølle. Foto: Rolf Larsen.
Svebølle pressede til at starte med gæsterne fra Holbæk. Fem minutter inde i kampen havde Svebølle første chance, der dog gik forbi målet.

I de følgende minutter kom flere chancer til Svebølle uden det resulterede i scoring.

I 16. minut blev hjemmeholdet tilkendt et frispark lige uden for straffesparkfeltet, men bolden gik over målet.

Og så kom Holbækkerne for alvor ind i kampen. Først på et par hurtige chancer, inden Lundsteen i 23. minut sendte bolden i Svebølles net til 0-1 efter frispark.

Blot to minutter senere udbyggede Birol Serinkanli føringen til 0-2.

Svebølle fik igen frispark tæt på gæsternes mål, men målmanden var på plads og tog bolden i hænderne.

Kort efter var der igen frispark til hjemmeholdet men heller ikke denne gang blev det til en scoring.

Tilgengæld gjorde Haarbo det til 0-3 minuttet efter.

I 47. minut lykkedes det så hjemmeholdet at komme på scoringstavlen, da Mohammed Ali scorede til 1-3.

Svebølle fik endnu en chance inden pausen, da holdet igen blev tilkendt et frispark. Men holbækkerne var på plads og fik afværget.

Der gik knap to minutter af 2. halvleg, så sendte Holbæks Frederik Tingager bolden i hjemmeholdets mål til 1-4.

Kort efter fik HBI igen en chance på hjørnespark,men svebølle-keeperen smed sig ned og tog bolden.

Svebølle fik snydt holbækkerne og spillet sig helt op til målet, men sidste skud var upræcist og sendte bolden over målet.

Minuttet efter svarede gæsterne igen da Jonas Bengtson scorede til 1-5.

Så gik tempoet lidt af kampen og det meste spil foregik på midtbanen med enkelte chancer til begge hold. Indtil Holbækkerne igen sendte bolden i Svebølles mål til 1-6 på et mål af Christian Lundsteen.

Svebølle svarede igen med et hurtigt angreb, der var tæt på at lykkes. Hjemmeholdet mente at der var hånd på bolden men dommeren var ikke enig. Det resulterede i en tackling af en af Holbæks spillere og dommeren takserede det til et rødt kort til svebøllespilleren Semou.

Holbækkerne holdt hjemmeholdet i kort snor.

Men med et minut tilbage inden tillægstiden blev Svebølle tilkendt et straffespark, som sad præcis i kassen til 2-6.

Birol Serinkanli indkasserede et gult kort for at brokke sig over dommerens afgørelse.

Holbæk kunne således tage hjem med en 2-6 sejr i kassen og tre gode point til den samlede stilling.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.