Spændende programmer fra LokalKanalen

TV-Sydsjælland har produceret en spændende udsendelse om gamle og eksotiske bilmodeller

TV-Sydsjælland har produceret en spændende udsendelse om gamle og eksotiske bilmodeller

Som det nok efterhånden er vores læsere bekendt, så sender Holbaekonline.dk “rigtig” TV på Lokalkanalen. Men vi er ikke de eneste. Her er et par tip til gode udsendelser fra LokalKanalen.

Holbaekonline.dk låner sendetid hos TV-Sydsjælland, som er den ene af fire tv-stationer, som sender lokal-tv fra Region Sjælland på LokalKanalen. Udsendelserne starter klokken 8.00 om morgenen og fortsætter indtil klokken 14.30 hvor Tegnssprogskanalen sender tegnsprogstolkning af DRs programmer. De lokale tv-stationer overtager sendetiden igen om aftenen kl. 21.00.

En del af udsendelserne er meget lokale, men der er også udsendelser som har almen interesse for seerne i hele sendeområdet. Udsendelserne er som regel karakteriseret ved i modsætning til f.eks. TV2 Øst at bruge mere sendetid om et emne, og ved ikke ustandselig at skifte til en ny kameravinkel, hvilket efter mange seeres mening giver en mere rolig udsendelse.

Er man gået glip af en udsendelse på TV-Vestsjælland eller TV-Sydsjælland, så kan man som regel finde dem på stationernes hjemmesider: www.tv-sydsjaelland.dk og www.tv-vestsjaelland.dk. Vi har fundet et par eksempler:

Næstved automobilmuseum har en samling af meget spændende og eksotiske biler og motorcykler : http://tv-sydsjaelland.dk/nettv/Naestvedauto2014.html

Ringsted Radiomuseum: Kongehusmodeller, hvor man i en særudstilling viser de radio- og fjernsynsmodeller kongehuset har brugt gennem de sidste 75 år:
http://tv-sydsjaelland.dk/nettv/Ringsted%20Radiomuseum%20-%20Kongehusmodeller%202014.html

Dansk knallert og cykelmuseum i Glumsø, her kan du bl.a. se en rigtig “væltepeter”: http://tv-sydsjaelland.dk/nettv/DanskCykel2014n.html

Og sådan kunne man fortsætte.

Der er flere seere som har gjort os opmærksom på de ikke kan se disse udsendelser på TV. Det kan skyldes at de abonnerer på Canal Digital og Viasat. De to satellit-udbydere sender ikke LokalKanalen.

Fort at se de lokale programmer, skal man enten modtage sit tv-signal fra luften via antenne og f.eks. Boxer-udstyr eller gennem kabel-tv.

Der arbejdes fra LokalKanalens side på, at streame udsendelserne via internettet i nærmeste fremtid, så endnu flere kan se med på de lokale programmer.

En kommentar

  • jesper von staffeldt

    en lille korrektion : Lokalkanalen sender hver fra kl 8, hvor TV-Vestsjælland lægger ud. Herefter fortsættes til kl 9.30. Så er der pause og der sendes igen fra kl. 14.30-17. Tegnsprogskanalen sender frem til til kl 21. hvor Lokalkanalen igen overtager.

Leave a Reply