23. september 2023

Hver tirsdag kl. 19 øver det nye kor på Orø i Erik Møllers gård i Næsby. Nye medlemmer er meget velkommen, især hvis de er af hankøn, for som det ses af billedet var kun det stærke køn mødt frem, For den enelige hane, Simon Hansen, var kun til stede som musiker med ansvaret for driften af det nye spillested. Foto: Jesper von Staffeldt.

Hver tirsdag  kl. 19 øver det nye kor på Orø i Erik Møllers gård i Næsby. Nye medlemmer er meget velkommen, især hvis de er af hankøn, for som det ses af billedet var kun det stærke køn mødt frem,  For den enelige hane, Simon Hansen, var kun til stede som musiker med ansvaret for driften af det nye spillested. Foto: Jesper von Staffeldt.
Hver tirsdag kl. 19 øver det nye kor på Orø i Erik Møllers gård i Næsby. Nye medlemmer er meget velkommen, især hvis de er af hankøn, for som det ses af billedet var kun det stærke køn mødt frem, For den enelige hane, Simon Hansen, var kun til stede som musiker med ansvaret for driften af det nye spillested. Foto: Jesper von Staffeldt.
Et nyt kor har set dagens lys på Orø.

Ni personer mødte op til den første koraften tirsdag i sidste uge på Erik Møllers gård i Næsby.

Korets leder hedder Susanne Bram og hun er både en erfaren musiker men også et modigt menneske: Hun har påtaget sig at bygge et kor op på Isefjordens Perle, et kor som består af medlemmer med vidt forskellig musikalsk baggrund. Nogle har stor erfaring med at synge og læse noder, andre har i moden alder taget et forsigtigt skridt ind i musikkens verden.

Holbaekonline.dk’s medarbejder var til stede med mikrofoner og kamera og resultatet kan ses herunder.