Red Devils skal ud i play off-kamp efter nederlag til Aab 89ers

Red Devils i hvide trøjer, tabte hjemme til Aab  89ers. Foto: Michael Johannessen.

Red Devils i hvide trøjer, tabte hjemme til Aab 89ers. Foto: Michael Johannessen.

Red Devils kunne have sikret sig en fortsat plads i National Ligaen i dagens kamp mod AaB 89ers. Men sådan gik det ikke for Holbækkerne.

Red Devils kom godt fra start og fik hurtigt bragt sig foran 3 – 0 og havde godt styr på Aalborgenserne, der dog selv hurtigt kom på tavlen til 3-7. I løbet af især andet quarter kom gæsterne stærkt igen og efter pausen faldt Red Devils spil – på trods af lyspunkter under vejs – stille og roligt fra hinanden. Gæsterne var tydeligvis bedre i længden.

Selvom holbaekkerne har gjort det godt i deres første sæson i landets bedste række, så kunne man godt have ønsket sig en hjemmebanesejr i det gode vejr og dermed en samlet 7. plads med billet til endnu en sæson i National Ligaen.

Men i stedet fik gæsterne en 16 – 32 sejr i hus og djævlene skal nu ud i play off-kamp om 15 dage om at blive i National Ligaen.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her

Leave a Reply